دلمه يک غذاي اصلي محسوب مي‌شود ولي به عنوان پيش‌غذا هم بسيار محبوب است. اين غذاي خوشمزه را مي‌توان هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو کرد.

دلمه برگ مو

دلمه يکي از غذاهاي خوشمزه‌ مناطق مديترانه‌اي‌ و خاورميانه است که از ايام بسيار قديم در کشورهاي اين مناطق تهيه مي‌شده است. دلمه با پر کردن سبزيجاتي مثل برگ مو، کلم، گوجه فرنگي، فلفل دلمه، پياز، کدو و بادمجان از انواع حبوبات، سبزي‌ها و پروتئين‌ها تهيه مي‌شود. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه دلمه برگ مو را به شما آموزش دهيم.


مواد لازم براي دلمه برگ مو (براي 6 نفر)



  • برگ مو يک کيلوگرم

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم

  • سبزي دلمه 400 گرم (مرزه، تره، پيازچه، شويد)

  • پياز متوسط 3 عدد نگيني خرد شده

  • لپه دو سوم پيمانه

  • برنج دو سوم پيمانه

  • بلغور گندم دو سوم پيمانه

  • رب انار 2 قاشق غذاخوري

  • ماست 2 قاشق غذاخوري

  • کره 100 گرم

  • زرشک 3 قاشق غذاخوري

  • زردچوبه، فلفل سياه، ادويه کاري به ميزان لازم


طرز تهيه دلمه برگ مو


مرحله اول


براي شروع پياز را در تابه با کمي روغن تفت دهيد تا جايي که طلايي شود؛ سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنيد. بعد از اين که گوشت کمي تغيير رنگ داد، ادويه‌ها را هم اضافه کنيد. پس از اين که گوشت را با ادويه‌ها تفت داديد، سبزي، لپه، بلغور و برنج را اضافه کنيد. در پايان نيمي از کره را همراه با ماست به ترکيب بيفزاييد، نمک آن را تنظيم کنيد و مواد داخل دلمه را کنار بگذاريد.


نکته: مي‌توانيد در اين مرحله به جاي استفاده از ماست، رب آلوچه يا رب انار به مواد اضافه کنيد.


مرحله دوم


پس از شستن برگ‌ها، آن‌ها را چند لحظه در آب در حال جوشيدن قرار دهيد و سپس آبکش کنيد. براي پر کردن دلمه، بهتر است برگ را به شکلي روي ميز يا تخته‌ آشپزي بگذاريد که پشت آن‌ها (بخشي که رگبرگ‌هاي برجسته دارد) رو بالا باشد. سپس مقداري از مواد را روي برگ قرار دهيد. ابتدا دو طرف کناري برگ مو را به داخل تا کرده سپس از پايين برگ مو به سمت بالا بپيچيد.


نکته: براي دلمه برگ مو بهتر است برگ‌هايي را بخريد که سايز متوسط و رگبرگ‌هاي ظريفي دارند، رنگ آن‌ها روشن‌تر است و شيارهاي آن‌ها خيلي عميق و فرو رفته نيست.


مرحله سوم


کف قابلمه‌ خود را دو لايه برگ مو بچينيد. سپس دلمه‌ها را به ترتيب روي هم بگذاريد و در پايان يک بشقاب روي آن‌ها قرار دهيد. 2 پيمانه آب روي دلمه‌ها بريزيد و اجازه دهيد به مدت 1?5 الي 2 ساعت بپزند. در 30 دقيقه‌ آخر پخت، رب انار را با يک ليوان آب مخلوط و رقيق کنيد و روي دلمه‌ها بريزيد.


مرحله چهارم


در انتها باقيمانده‌ کره را روي دلمه‌ها قرار دهيد و آن‌ها را آماده‌ سرو کنيد. پس از چيدن دلمه‌ها در ظرف سرو آن‌ها را با زرشک و پياز داغ تزئين کنيد. دلمه برگ مو شما حاضر است. نوش جان.


پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب چطور باقالي پلو با بوقلمون درست کنيم؟ را مطالعه کنيد.

سيب پلو کرمانشاهي

نان خرمايي کرمانشاهي

طرز پخت شيريني برنجي، سوغاتي کرمانشاه

چطور دلمه برگ مو درست کنيم

خورشت خلال ، غذاي بي نظير کرمانشاهي

چگونه آب دوغ خيار خوشمزه درست کنيم؟

چطور خوراک زبان لذيذ درست کنيم؟

برگ ,کنيد ,دلمه ,مو ,روي ,آن‌ها ,برگ مو ,دلمه برگ ,قرار دهيد ,را به ,اضافه کنيد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بلاگی برای فایل ها کنکور سراسری 97 My Stuff سنترال فایل پارازیت دانلود مطالب اینترنتی جاست استار مناقصات و مزایدات مطالب اینترنتی فروشگاه کتابم کو