خورشت خلال تقريبا شبيه قيمه است؛ با اين تفاوت که لپه ندارد و در آن از خلال بادام و زرشک استفاده مي‌شود.

خورشت

کرمانشاه غذاهاي معروف و فوق‌العاده خوشمزه‌اي دارد که از جمله اين غذاها مي‌توان به آش ترخينه، دنده کباب و خورشت خلال اشاره کرد. از وجه تمايز غذاهاي کرمانشاهي، مي‌توان به استفاده از روغن کرمانشاهي اشاره کرد که در اکثر غذاها به جاي روغن و کره از آن استفاده مي‌کنند. در اين مقاله مي‌خواهيم طرز تهيه خورشت خلال کرمانشاهي را به شما آموزش دهيم. طعم اين خورشت با روغن کرمانشاهي بي‌نظير مي‌شود، اما اگر در دسترس نداريد، از کره معمولي هم مي‌توانيد استفاده کنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.


مواد لازم براي تهيه خورشت خلال کرمانشاه



  • گوشت خورشتي 300 گرم

  • پياز يک عدد

  • گلاب 5 قاشق غذاخوري

  • خلال بادام درشت 250 گرم

  • ليمو عماني 2 عدد

  • روغن حيواني کرمانشاهي به مقدار لازم

  • زرشک يک پيمانه

  • رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري

  • زعفران دم کرده نصف پيمانه

  • چوب دارچين 2 تکه کوچک

  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهيه خورش خلال کرمانشاهي


مرحله اول


ابتدا پياز را خرد کنيد و با روغن تفت دهيد تا طلايي‌ رنگ شود. سپس کمي زردچوبه به آن اضافه کنيد. گوشت‌هاي خورشتي را به پياز اضافه کنيد و کمي تفت دهيد تا تغيير رنگ بدهد. رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد تا مزه خامي آن از بين برود و خورشت خوش‌طعم‌تر و خوش‌رنگ‌تر شود.


مرحله دوم


حدود 4 ليوان آب به خورشت اضافه کنيد و در قابلمه را ببنديد تا گوشت با حرارت ملايم حدود دو ساعت بپزد. داخل يک کاسه مقداري آب گرم بريزيد و خلال بادام‌ها را داخل کاسه خيس کنيد تا نرم شوند. مقداري زعفران بساييد و دم کنيد. خلال‌ها را داخل زعفران دم‌کرده خيس کنيد تا تغيير رنگ دهد.


مرحله سوم



وقتي آب خورشت کم شد و کمي جا افتاد، خلال بادام، کره حيواني، زعفران، چوب دارچين، گلاب، ليمو عماني و نمک را به خورشت اضافه کنيد. زرشک را هم بشوييد و در همين مرحله به خورشت اضافه کنيد.




حرارت را کم کنيد و حدود 30 دقيقه خورشت را روي حرارت قرار دهيد تا کاملا جا بيفتد. وقتي قابلمه را مي‌خواستيد از روي حرارت برداريد، چوب‌هاي دارچين را از قابلمه خارج کنيد و نمک غذا را تست کنيد. خورشت خلال کرمانشاهي شما آماده است. نوش جان.


پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب قيسي پلو، پلوي خوشمزه با ميوه را مطالعه کنيد.


سيب پلو کرمانشاهي

نان خرمايي کرمانشاهي

طرز پخت شيريني برنجي، سوغاتي کرمانشاه

چطور دلمه برگ مو درست کنيم

خورشت خلال ، غذاي بي نظير کرمانشاهي

چگونه آب دوغ خيار خوشمزه درست کنيم؟

چطور خوراک زبان لذيذ درست کنيم؟

کنيد ,خورشت ,خلال ,کرمانشاهي ,تهيه ,دهيد ,اضافه کنيد ,خورشت خلال ,کنيد و ,دهيد تا ,را به

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

betyab2 Technology and lifestyle وب لاگ امیرحسین اسعدی مطالب اینترنتی جنوبی ترین مرد تهران شناسی محل / مکان اجناس فوق العاده آگهی ساز رمان ویژه