کرمانشاه غذاهاي معروف و فوقالعاده خوشمزهاي دارد که از جمله اين غذاها ميتوان به
ابتدا پياز را خرد کنيد و با روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. سپس کمي زردچوبه به آن اضافه کنيد. گوشتهاي خورشتي را به پياز اضافه کنيد و کمي تفت دهيد تا تغيير رنگ بدهد. رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد تا مزه خامي آن از بين برود و خورشت خوشطعمتر و خوشرنگتر شود.
حدود 4 ليوان آب به خورشت اضافه کنيد و در قابلمه را ببنديد تا گوشت با حرارت ملايم حدود دو ساعت بپزد. داخل يک کاسه مقداري آب گرم بريزيد و خلال بادامها را داخل کاسه خيس کنيد تا نرم شوند. مقداري زعفران بساييد و دم کنيد. خلالها را داخل زعفران دمکرده خيس کنيد تا تغيير رنگ دهد.
وقتي آب خورشت کم شد و کمي جا افتاد، خلال بادام، کره حيواني، زعفران، چوب دارچين، گلاب،
حرارت را کم کنيد و حدود 30 دقيقه خورشت را روي حرارت قرار دهيد تا کاملا جا بيفتد. وقتي قابلمه را ميخواستيد از روي حرارت برداريد، چوبهاي دارچين را از قابلمه خارج کنيد و نمک غذا را تست کنيد. خورشت خلال کرمانشاهي شما آماده است. نوش جان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب
طرز پخت شيريني برنجي، سوغاتي کرمانشاه
خورشت خلال ، غذاي بي نظير کرمانشاهي
کنيد ,خورشت ,خلال ,کرمانشاهي ,تهيه ,دهيد ,اضافه کنيد ,خورشت خلال ,کنيد و ,دهيد تا ,را به
درباره این سایت