سالاد ماکاروني يکي از سالادهاي مجلسي و بسيار پرطرفدار ايراني است که علاوه بر اينکه به عنوان سالاد استفاده ميشود در بعضي مجالس به عنوان پيشغذا هم سرو ميشود. البته اين سالاد را ميتوانيد به عنوان يک غذاي کامل هم مصرف کنيد. در دستور زير در صورت تمايل ميتوانيد هويج، سيبزميني و نخود فرنگي را از مواد لازم حذف کنيد. شما ميتوانيد سالاد ماکاراني را به صورت قالبي يا تک نفره براي مهماني تهيه کنيد و به دلخواه مرغ يا ژامبون به آن اضافه کنيد. با
هويجها و سيبزمينيها را شسته و آبپز کنيد و سپس روي تخته بگذاريد و به شکل مربعهاي کوچک يا اصطلاحا نگيني خرد کنيد و در يک کاسه بزرگ بريزيد.
ماکاروني فرمي را در قابلمهاي ميريزيم و روي آنها آب به مقداري ميريزيم که اگر هم بزنيم ماکارونيها در آب شناور باشند تا حدودا 10 دقيقه بپزند. بعد که پخته شد در آبکش ميريزيم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود.
ژامبون و خيارشورها را روي تخته آشپزخانه به صورت مکعبهاي مربع شکل يکدست خرد کنيد و وقتي ماکاروني فرميها را آبکش کرديد با هم به کاسه مواد اضافه نماييد. نخود فرنگي کنسروي و يا پختهشده از قبل را همراه با شويد خشک به مواد اضافه کنيد.
داخل يک کاسه کوچک تمام مواد سس را بريزيد و خوب هم بزنيد تا مخلوط شود. سپس در انتها روي مواد
سالاد ماکاروني را بهطور متداول با سسهايي مثل سس مايونز يا سس فرانسوي سرو ميکنند که به همين جهت کالري آن بالا ميرود. براي کساني که رژيم لاغري دارند ميتوانند سس مايونز را با ماست کمچرب، مقداري فلفل سياه و آب ليموترش مخلوط و بهعنوان سس به سالاد اضافه نمايند.
پيشنهاد مطالعه:
طرز پخت شيريني برنجي، سوغاتي کرمانشاه
خورشت خلال ، غذاي بي نظير کرمانشاهي
سالاد ,کنيد ,قاشق ,تهيه ,سس ,مواد ,تهيه سالاد ,کنيد و ,سالاد ماکاروني ,به عنوان ,1 قاشق
درباره این سایت